CINE SUNTEM NOI

Borka Express SRL este o companie de familie fondată în anul 2014, însă echipa noastră are o experiență de peste două decenii în domeniul transportului de persoane.

Am pornit la drum cu un singur vehicul, iar de atunci am investit constant în modernizarea parcului nostru auto și a autogării din localitatea Carașova, județul Caraș-Severin. În prezent, deservim mii de clienți lunar cu 21 de autovehicule de proveniență occidentală.

Ne gândim la clienții noștri ca la membri ai familiei noastre extinse, mai ales că aceștia chiar sunt de multe ori vecinii și prietenii noștri din zonă. Prin această abordare reușim să ne punem întotdeauna în pielea clienților noștri și să nu uităm cât de important este să ajungem la destinație în siguranță și în cel mai scurt timp posibil.

Încrederea sutelor de mii de călători pe care i-am transportat până acum este cea mai mare răsplată a noastră. Pentru acești călători muncim din greu în fiecare zi pentru a deveni și mai buni.

În numele întregii echipe Borka Express SRL, vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă așteptăm cu drag alături de noi în următoarea călătorie către și dinspre Austria.